בית/אודות
אודות 2017-01-23T09:20:33+00:00

אודות בית הספר סגול למדעי המוח

בית הספר סגול למדעי המוח באוניברסיטת תל אביב הינו בית הספר הראשון למדעי המוח בישראל

בית ספר זה יחיד במינו בשל אופיו הבין-תחומי ומגוון תחומי המחקר של חברי הסגל הפועלים וחוקרים בו. בית הספר מתאם את תכניות הלימודים ובכך משמש כמרכז אקדמי בין-תחומי של הוראה ומחקר במדעי המוח באוניברסיטת תל אביב, בשיתוף פעולה צמוד עם מכון אדמס ללימודי המוח ומכונים נוספים לחקר המוח הקיימים בקמפוס.

בית הספר למדעי המוח ממלא את הצורך הגובר לתיאום תחום מדעי המוח הנלמד בפקולטות שונות כגון הפקולטה למדעי החיים, רפואה, מדעי החברה, מדעי הרוח, מדעים מדויקים והנדסה, והוא יפתח ויזום מחקר חדשני ותחומי הוראה אשר יקדמו את המחקר פורץ הדרך בחקר המוח.

בית הספר יקבץ תכניות בין תחומיות קיימות במדעי המוח תחת ארגון מנהלי אחד, ויאפשר לראשונה ריכוז יחד עם גיוון, ושאיפה למצוינות . ועדת תכנית הלימודים יחד עם יועצים בינלאומיים מובילים יעשירו את אמצעי הלימוד על מנת ליצור שיתופי פעולה נרחבים ותכניות לחילופי סטודנטים.