בית/אודות
אודות 2017-05-10T21:17:36+00:00

אודות בית הספר סגול למדעי המוח

בית הספר סגול למדעי המוח באוניברסיטת תל אביב הינו בית הספר הראשון למדעי המוח בישראל

מתאם את תכניות הלימודים ובכך משמש כמרכז אקדמי בין-תחומי של הוראה ומחקר במדעי המוח באוניברסיטת תל אביב, בשיתוף פעולה צמוד עם מכון אדמס ללימודי המוח ומכונים נוספים לחקר המוח הקיימים בקמפוס.

בית הספר למדעי המוח ממלא את הצורך הגובר לתיאום תחום מדעי המוח הנלמד בפקולטות שונות כגון הפקולטה למדעי החיים, רפואה, מדעי החברה, מדעי הרוח, מדעים מדויקים והנדסה, והוא מפתח ויוזם מחקר חדשני ותחומי הוראה אשר מקדמים את המחקר פורץ הדרך בחקר המוח.

בית הספר מקבץ תכניות בין תחומיות במדעי המוח תחת ארגון מנהלי אחד, ומאפשר לראשונה ריכוז יחד עם גיוון, ושאיפה למצוינות.
ועדת תכנית הלימודים יחד עם יועצים בינלאומיים מובילים מעשירים את אמצעי הלימודים ויוצרים שיתופי פעולה נרחבים ותכניות לחילופי סטודנטים.